Wakker worden

Bewuster gaan leven betekent, dat wij opeens als waarnemer naar ons eigen leven gaan kijken.

Door een schok of een crisis, worden we wakker uit onze mentale staat van overleven. De mind breekt open en alle programmeringen en conditioneringen van onze persoonlijkheid en ons leven komen opeens in vraag te staan als mogelijke illusies. Dit is voor veel mensen een schok. Een succesvol bestaan, vol welvaart en comfort dat ten koste gaat van eigen gezondheid en geluk kan onmogelijk zo verder gaan. Het besef begint door te dringen dat de persoonlijke identiteit aan diggelen ligt. Dit kan voelen als falen en vallen uit het systeem van de prestatiemaatschappij.

De zoektocht naar het gevoel in het lichaam is begonnen. Het is een verwarrende periode met boosheid, verdriet en veel onbegrip en lichamelijke ongemakken en klachten. Dit wakker worden, kan zo pijnlijk en oneerlijk voelen, als je lang je best hebt gedaan om je aan te passen. Het is geen kwestie van intelligentie maar een wakker worden van de diepere staat van zijn, het hart dat weer gaat spreken in je leven. Een alert bewustzijn doet zijn intrede met nieuwe verlangens zoals liefde, vrijheid en waarheid. De ontmoetingen met behandelaars geven zicht op een nieuw leven waarin echt menselijk contact weer centraal staat.

Vanaf 2020 voelen veel mensen, dat de protocollen en instructies die zij gehoorzaam uitvoeren angstgestuurd zijn vanuit macht en niet langer resoneren met hun hart en geweten. Onze eigen waarheid en zuiverheid worden zo innerlijk geactiveerd. Dit is een kans  om vanuit een dieper bewustzijn naar ons leven te kijken. De geprogrammeerde mind is niet langer volgzaam in control maar het hart gaat weer spreken. Het voelt diep van binnen dat het niet langer resoneert met de controlemaatschappij van de overheid maar wel met innerlijke vrijheid.

Onze intuitie herkent de manipulatie door de gezondheids autoriteiten. Veel mensen kunnen zich gewoon niet voorstellen dat de autoriteiten niet handelen in het belang van de mensen maar een eigen agenda hebben. Ook dit is een schok. Onze intuitie is nu onze eigen autoriteit en we gaan eenzaam op weg. Dan ontdekken we dat we niet alleen zijn, doch met kleurrijke mensen samen onderweg zijn. We verbinden ons spontaan als bezielde mensen en creƫren zo samen een nieuwe wereld. Op social media, in demonstraties en in nieuwe hartgedragen creaties, lokaal en wereldwijd in verbinding.

Dit is de tijd dat autoriteiten laten zien welke donkere krachten zij openlijk gebruiken. Het zijn de stuiptrekkingen van het oude corrupte systeem. Dit is de brug naar de nieuwe tijd, van het collectief ontwaken van de mensen op weg naar een nieuw waterman tijdperk waarin liefde, vrijheid en waarheid ons weer verenigen.

Ik kom graag met je in contact

Hoe kun je juist in deze tijd met oude systemen, vanuit je interne autoriteit navigeren met een mensbeeld van liefde en vertrouwen en een wereldbeeld van vrijheid en vertrouwen? Laten we ons als mensen verbinden, onze persoonlijke verhalen delen en elkaar inspireren naar een leven met meer vrijheid. Neem gerust contact met mij op om een persoonlijke ervaring te delen of een afspraak te maken voor een consult over meer vrijheid in je leven.

Leo van der Hoeven

Info@leovanderhoeven.com