Over mij

Ik was eigenlijk een brave en hardwerkende man die graag carriere wilde maken en alles uit het leven wilde halen vooral door mijn verstandelijke talenten te ontwikkelen.

 Als een succesvolle personeelsmanager bij de overheid en later in het bedrijfsleven, ging ik al jong zelf ondernemen, met een eigen creatieve  visie op mijn vak namelijk  ondernemend personeelsmanagement. Ik was mijn tijd een beetje vooruit en mocht met mijn team in veel ondernemingen helpen om medewerkers aan te spreken als mede-ondernemers. Ik had al jong alles bereikt waar ik van droomde. Mijn vrouw genoot mee maar gaf ook tegengas omdat ze mij meer en meer kwijt was. Ze vocht voor ons samen en ons jonge gezin. De druk op mij nam toe.

Toen kreeg ik een burnout en wist direct dat mijn zakelijke leven voorbij was.

Ik besloot mezelf op de eerste plaats te zetten, ruimte te pakken om te herstellen en op zoek te gaan naar mijn eigen liefde en levens plezier. In deze verwarrende fase, voelde ik veel angst en boosheid en volop verdriet. Ik leefde al een tijdje zonder echte bezieling. Deze crisis was een gouden kans om mijn lijf weer te gaan voelen, te luisteren naar mijn hart en om mijn energie weer op te laden. Er kwam iets groters in mijn leven, de verbinding met mijn vrouw en dochter vanuit liefde en gaan staan voor het geluk van ons gezin dat ook onder druk stond. Het was tijd voor een nieuwe droom waarin ons hele gezin kon bloeien vanuit een nieuwe spirit. We gingen gasten ontvangen en coachen op ons landgoed Dulce Vida, op een finca in de natuur van Mallorca. We hebben vele mensen zien transformeren van een stressvolle energie naar een meer natuurlijke staat van ontspanning. Het beste van ons gezin hebben wij hiervoor kunnen inzetten, meestal met veel enthousiasme. Ondertussen ontdekten wij dat autoriteiten zonder gevoel en zonder geweten, ons bedrogen, binnen de regels natuurlijk. Een leerzame weg om dieper wakker te worden en koers te houden op onze missie

Het is de reis van ons gezin, om nu vanuit innerlijke kracht en onvoorwaardelijke liefde te groeien, los van hoe het hoort.

Ik luister nu naar mijn innerlijke autoriteit en vertrouw op mijn eigen wijsheid. Mijn intuitie herkende direct de mindcontrol van de gezondheids autoriteiten begin 2020, omdat eenzijdig de angst onder de mensen werd aangewakkerd. Waar angst domineert, kan geen liefde zijn. Waar angst overheerst speelt altijd macht en controle op de achtergrond. Liefde respecteert vrijheid en vrije wil. Dit versnelde ons proces om autonomer te gaan leven binnen de gastvrijheid van een wijndorpje. Soms voelen wij ons alleen staan, als mensen waar wij van houden, niet mee kunnen bewegen. Er komen dan nieuwe mensen waar wij mee resoneren en voelen ons gedragen door ons innerlijke licht. Dit is een spiritueel proces waarin de mannelijke en vrouwelijke energie samenwerken vanuit ons hart.

Voel of mijn boodschap bij jou resoneert. In de zomer van 2012 bracht ik mijn eigen boek uit Opstaan in het Donker, waarin ik mijn transformatie  met humor beschrijf. Dit is de bijzondere tijd van het collectieve opstaan van de mensheid in het donker en te gaan staan in de eigen licht kwaliteiten. Ik deel graag voor het hoogste goed van mezelf, mijn gezin en de mensheid.

Opstaan in het Donker / Wake up Hero

Mijn boek Opstaan in het Donker/Wake up Hero gaat luchthartig en met humor over mijn persoonlijke wakker worden.

Leo van der Hoeven

Info@leovanderhoeven.com